Palvelut

Milja Bee on lahjakas ja monipuolinen nuori kaunotar,  toimii eri tehtävissä mallina, esiintyjänä, striptease-taiteilijana ja promoottorina. Milja on tunnettu positiivisesta asenteesta ja ammattitaitoisesta työotteesta, joten Miljan esityksiä tilatessa voit varmasti luottaa laatuun ja elämyksellisyyteen. Miljan esiintyminen Temptation Islandissa ja videoblogit Seiska-TV:ssä ovat herättänyt kiinnostusta, joten varaa ajoissa Milja esiintymään tapahtumaasi!

Milja tekee tilauksesta eroottishenkisiä esiintymisiä yrityksille, polttariseurueille, ravintoloille ja muille kaunottaren esiintymisestä kiinnostuneille tahoille. Milja räätälöi esityksensä ammattitaitoisen tiiminsä kanssa aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja Miljan kautta voi tilata myös kerralla useampia esiintyjiä. Miljan voi lisäksi tilata esiintymään Private striptease -yritykseen. Miljan erikoisuutena on fetissit (mm. domina) ja lesboshowt, joista saat lisätietoa kysymällä.

Milja voi toimia promoottorina ja edustaa yritystänne  messuilla, tapahtumissa, yritystilaisuuksissa, mainoskuvauksissa ja tuotemainonnassa. Milja voi mainostaa yrityksenne palveluita ja tuotteita omilla verkkosivuillaan, blogissaan ja sosiaalisessa mediassa sekä yrityksenne markkinointikanavoissa. Miljalla on kokemusta edustustehtävistä ja kaikki tehtävät räätälöidään yrityksen imagon ja toiveiden mukaisesti.

Miljan Been voi tilata mallitöihin niin valokuvauksiin kuin videotuotantoon. Milja tuottaa myös itse eroottista videotuotantoa ja toimii mallina monipuolisesti eri kuvaajille. Miljan eroottinen videotuotanto on sensuellia ja taiteellista, joten mikäli haette mallia laadukkaisiin videoprojekteihin, ottakaa yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Milja kehittää palvelutarjontaa ja ohjelmapalveluitajatkuvasti. Tietoa tulevista esiintymisistä löydät kalenterista.

Palvelutarjonta

 • Mallityöt
 • Mainoskuvaukset
 • Ravintolaesiintymiset
 • Yksityistilaisuudet / polttarit (tanssi- ja striptease-esitykset)
 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet (esitykset yksin tai useamman esiintyjän kanssa)
 • Musiikkivideot ja elokuvat
 • Private striptease
 • Fetissit (esimerkiksi lady domina)
 • Eroottinen videotuotanto
 • Promootio ja yritysten edustustehtävät (esimerkiksi eri tapahtumat ja niissä edustaminen)
 • Messuedustaminen
 • Tuotemainonta
 • Tapahtumien juontaminen
 • Lauluesitykset bändin kanssa

Malli

Milja Bee tunnetaan ammattitaitoisena ja monipuolisena mallina. Miljaa on kuvattu useiden suomalaisten huippukuvaajien toimesta ja Miljan videotuotantoa pääsee ihailemaan myös pian. Milja panostaa kuvissa ja videoissa laatuun ja kaunottaren sensuellit kuvat ovat herättäneet kiinnostusta ulkomaita myöten.

Milja osaa esiintyä erilaisissa kuvaustilanteissa, joten Miljan voi huoletta tilata myös yrityksenne tarpeita ja imagoa vastaaviin mainoskuvauksiin ja videomainontaan. Miljalla on esiintymiskokemusta Temptation Island televisiosarjan lisäksi muun muassa musiikkivideoilta sekä sosiaalisen median tuotemainonnasta. Milja haluaa jatkuvasti kehittää itseään mallina ja pyrkii mahdollisimman monipuoliseen uraan mallina.

Miljan Galleriasta löydät Miljan tuoreita mallikuvia, jotka edustavat Miljan esiintymistyyliä mallina.

Milja tekee monipuolisesti erilaisia kuvauksia, joten mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä Miljan kanssa, ota yhteyttä ja kerro minkälaiseen projektiin etsit mallia.

Milja Bee tekee ainoastaan laadukkaita videoita ammattilaisten kanssa, mutta Milja ottaa innolla vastaan asiallisia ehdotuksia kuvaus- ja videoaiheista, joita voidaan toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Seuraamalla Miljaa sosiaalisen median kautta Instagramissa ja Facebookissa saat ajantasaista tietoa Miljan mallintöistä, kuvista ja projekteista. Seuraa Miljaa Instagramissa ja Facebookissa!


Esiintyjä

Milja Bee on taitava esiintyjä, jolla on kokemusta esiintymisestä muun muassa messujen päälavalla, televisiossa, videoblogissa, ravintoloissa ja yksityistilaisuuksissa. Miljan voit tilata esiintymään esimerkiksi pikkujouluihin tai polttareihin ja Miljan kautta voi myös tilata useamman esiintyjän tilaisuuteenne.

Miljan esiintymiset ravintoloiden tapahtumissa ovat olleet suosittuja ja Miljan voi tilata esiintymään tapahtumiin ympäri Suomen. Milja tekee myös tilauksesta esityksiä ulkomaille, ja nuorelle kaunottarelle on tullut myös kansainvälisiä tilauksia. Miljan esitykset ravintoloissa ja tapahtumissa räätälöidään aina yrityksen ja asiakaskunnan tarpeita vastaavaksi ja Miljan tukena on ammattitaitoinen tiimi suunnittelemaan esitykset. Milja voi tilata esiintymään yksin tai suosittu Miljan eroottinen lesboshow on vaihtoehto, mikäli haluatte useamman esiintyjän. Esiintymiset ja ohjelmapalvelut eivät sisällä minkäänlaisia seksipalveluita.

Miljan esitykset polttareissa ja pikkujouluissa ovat äärimmäisen tuhmia ja ikimuistoisia. Milja esiintyy yksin tai useamman esiintyjän kanssa villeimpien toiveidenne mukaisesti ja Milja voi taata elämyksiä, jotka eivät jätä juhlianne kylmiksi. Miljan voi tilata yksityisporukan juhliin (kuten polttarit) tai yritystilaisuuteen (pikkujoulut), tilaisuutta varten tarvitsemme vain tarkat tiedot osallistujamäärästä ja esiintymispaikasta turvallisuuden takaamiseksi.

Miljalla on kokemusta musiikkivideoilla esiintymisestä, joten mikäli tarvitsette yhden tai useamman upean mallin musiikkivideoon tai elokuvaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Miljan voi lisäksi tilata juontamaan tapahtumia ja aiemman laulutaidon opiskelun ja laulukokemuksen kautta Milja voi esiintyä myös laulajana. Miljan positiivinen, sosiaalinen ja puolensavetävä luonne sopii erinomaisesti tapahtumien juontamiseen.


Striptease ja fetissit

Milja Bee tunnetaan ensiluokkaisista striptease-esityksistä sekä maailmanluokan fetissishow'sta. Milja toimii mielellään muun muassa dominan roolissa ja Miljan esitykset eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Miljan tuhmat ja seksikkäät esitykset ovat saaneet paljon kiitosta ja Milja myös kehittää esiintymistään kunnianhimoisesti. Miljan esiintymiset ovat elämyksiä, joita ilman ei kannata jäädä.

Milja voi esiintyä yksin tai tarvittaessa voitte tilata useamman esiintyjän Miljan kautta. Lisätietoja esiintyjistä saat kysymällä.

Milja tarjoaa monipuolisia elämyspalveluita ja esiintymisiä voidaan räätälöidä yksilöllisesti vastaamaan tarpeitanne. Milja voi esiintyä ympäri Suomen ja ulkomailla, eikä nuori kaunotar pelkää matkustaa hyvien keikkojen perässä.

Miljalla on vuosien kokemus ja ammattitaito eroottiseen tanssiin ja stripteaseen. Huomioithan, että Milja Bee on puhtaasti esiintyjä, eikä mitkään muut palvelut kuulu hintaan, eikä niistä edes neuvotella.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää esiintymisestä. Ilmoitathan selkeästi, mikäli haluat useamman esiintyjän, jotta voimme varautua siihen asianmukaisesti.

Miljan Galleriasta löytyy kuvia sekä tulevaisuudessa videoita, joista saat hyvän kuvan upeasta laadusta ja häikäisevästä kauneudesta, joka Miljalta löytyy.


Promoottori

Milja Bee toimii yritysten ja tapahtumien promoottorina ja edustajana ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti. Voit tilata Milja Been edustustehtäviin esimerkiksi messuille, yritystapahtumiin, edustustilaisuuksiin ja tuotemainontaan.

Milja Bee esiintyy mainosmallina ja voi edustaa yritystä tapahtumissa. Milja tekee tehtävänsä vuosien esiintymiskokemuksella ja sosiaalisen luoteensa vuoksi sopii erinomaisesti erilaisiin edustustehtäviin. Miljan kautta voi tilata myös useamman mallin edustustehtäviin.

Milja sopii hyvin promoottoriksi erilaisiin tehtäviin, silla nuori kaunotar ei pelkää uusia haasteita ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Miljan tausta on sosiaalialalta, joten Miljan taidot ihmisten kanssa käytävään vuorovaikutukseen ovat huippuluokkaa. Tilaamalla Miljan promoottoriksi ja yrityksen edustajaksi takaamme hyvän laadun ja positiivisen mielikuvan.

Tuote-esittelyjä, messuja ja muita edustustehtäviä varten toivomme, että yhteydenottovaiheessa toimenkuva tuodaan selvästi esille, jotta Milja voi valmistautua huolellisesti tulevaan tehtävänkuvaansa ja pitää korkeimman mahdollisen laadun yllä yrityksenne edustamisessa.

Miljalla on kokemusta televisiosta sekä kauneuskilpailuista, joten esiintyminen on luontevaa ja asiakkaat huomioon ottavaa. Toiveet edustustehtävien luonteesta otetaan joustavasti vastaan.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tulevista edustustehtävistä.

   

www.miljabee.com
XModel Entertainment
© Copyright Milja Bee