Ohjelmapalvelut

Polttarit? Pikkujoulut? Syntymäpäiväjuhlat? Yrityksen tapahtuma? Kesän päättäjäiset?

Milja Bee järjestää ohjelmapalveluja yrityksensä XModel Entertainmentin kautta. Miljalta voit tilata alan kuumimmat esiintyjät tapahtumiin ja räätälöimme paketin aina vastaamaan asiakkaan toiveita. Miljan kautta voi tilata useita esiintyjiä - kaikki ovat alansa ehdotonta huippua Suomessa!

XModel ohjelmapalvelut tarjoaa yli 18-vuotiaille suunnattuja ohjelma- ja elämyspalveluja pääkaupunkiseudulla ja sovitusti muualla Suomessa. Tarjoamme palveluita muun muassa polttareihin, pikkujouluihin, yritysten illanviettoon, aikuisten syntymäpäiväjuhliin tai vaikka kaveriporukan illanviettoon. Tarjoamme valmiita paketteja sekä voimme räätälöidä palvelut asiakkaan kiinnostuksen mukaisesti. Kysymällä saat lisätietoa: milja@miljabee.com

Tarjoamamme ohjelmapalvelut sisältävät Suomen laadukkaimmat esiintyjät striptease-esityksiin sekä sovittuihin ohjelmapalveluihin. Emme myy seksipalveluita, mutta myymme elämyksiä, jotka varmasti jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Kaikki esiintyjämme ovat kokeneita, ammattitaitoisia ja positiivisen asenteen omaavia suomalaisia naisia, jotka tekevät mielellään toiveidenne mukaisen ikimuistoisen ja kuumempaakin kuumemman tapahtuman. 

XModel järjestää lisäksi eroottisia iltoja ravintoloissa ja yökerhoissa. Meiltä saat upeat ammattitaitoiset esiintyjät ja juontajat tapahtumiin. Kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut nostamaan ravintolasi tai yökerhosi kävijämääriä ja järjestämään eroottisen teemaillan kuumilla esityksillä!

Tulevaisuudessa voimme tarjota myös tiloja tapahtumien järjestämiseen sekä entistä kattavamman tarjonnan erilaisia palveluita. Lisätietoa ohjelmapalveluista, tapahtumista sekä XModelista saat vielä vuoden 2018 aikana!

   

www.miljabee.com
XModel Entertainment
© Copyright Milja Bee

© Copyright Milja Bee