Blogi

Miljan blogista löydät blogitekstit sekä videoblogit, jotka ovat tehty yhteistyössä Seiska TV:n kanssa ja ne on julkaistu Seiska TV:n Youtube-kanavalla. Ensimmäisenä on Miljan Tumblr-blogi ja sen alta löydät videoblogit upotettuina.

Miljan Tumblr-blogin löydät täältä
Seiska TV:n löydät Youtubessa täältä

Milja Bee

Vaikeat asiakkaat

Tämä osa-alue puhuttaa niin työyhteisössä kuin vapaa-ajalla suuresti, moni haluaa kuulla asiakkaistani, nimenomaan niistä vaikeista ja oudoista.

 Arvostan työssäni juuri sitä, että jokainen asiakas tulee luokseni omana itsenänsä ja juuri omaa seksuaalisuuttaan avoimesti näyttäen, koska tässä ammatissa olevilla tytöillä on ensinnäkin niistä paljon kokemusta eikä meitä ihan helposti hetkauteta vaikka tulisit paikalle nahka housuissa ja naisten alusvaatteissa. Vaikeat asiakkaat ovat juuri niitä jotka eivät ole omia itsejänsä luonamme, tai heitä jotka eivät ymmärrä työkuvaamme. 

Välillä voin kirjoittaa räväkästi ja ruminkin sanoin joistain asiakkaistani, mutta siitä ei kannata pahastua, nämä ovat omia kokemuksiani enkä lähde niitä blogissanikaan vähättelemään.

Pahinpia on ehdottomasti asiakkaat jotka luulevat voivansa tehdä stripparille mitä vain, asiakkaat jotka ajattelevat strippareiden olevan ilotyttöjä joita voi käpliä, pakottaa seksiin tai joiden esiintymisen hinnasta voi tinkiä. (Ei ilotytöillekkään voi siis näin tehdä) Muutamia pahinpia tulee mieleen.

Tulin huoneeseen jossa penkillä istuu ulkomaalainen keski-ikäinen mies. Vaihdoin muutaman sanan englanniksi miehen kanssa ja laitoin musiikin päälle. Mies nousee heti seisomaan, nappaa minusta kovakouraisesti kiinni ja painaa itseään vasten. Yritän aina olla kohtelias, koska eihän välttämättä eka kertalaiset voi edes tietää mikä on homman juju ja mitä ei saa tehdä. Ystävällisesti tokaisin, että en suvaitse kovakouraista käytöstä asiakkailtani. Mies rajoittaa voimankäyttöään, alkaa täristen kiimasta riisumaan housujaan ja pyytää minua ottamaan suihin häneltä. Kerron että en harrasta työssäni seksiä ja siirryn kauemmaksi. Mies jatkaa jankuttamista seksistä ja kuinka häntä on huijattu, koska on maksanut kassaan rahan seksistä. Yritin edelleen ystävällisesti selittää mitä striptease esitys sisältää. Mies ei halua ymmärtää ja kovasanaisesti haukkuu minua huoraksi ja kusettajaksi. Pyydän häntä poistumaan. Mun on ihan pakko myöntää, että suurinpia ongelmia tulee ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa, kulttuuri erot ovat suuret eikä kielimuuri paranna tilannetta juurikaan. Tämmöisiä tilanteita tulee vähän työssäni vastaan, mutta kun tulee niin se tuntuu aina pahalta. Ei se, että olen strippari tarkoita sitä että minulla ei olisi enään koskemattomuutta ja joka kerta kun rajojeni yli tullaan niin se loukkaa. 

Mulla kerran oli asiakas joka oli oikeen ilonen heppu. Menin huoneeseen ja aloin tanssia, yhtäkkiä se nuolas mun persereikää. Järkytyin! käännyin ympäri ja sanoin et toivon et tollasta ei tehtäis, se sano et hän ymmärtää ja pyys anteeksi. Sylitanssia tehdessäni yhtäkkiä se hyökkäs ja pussas mua huulille. Se on ehkä pahinta mitä voit oikeesti tehä siinä huoneessa… No ei oo mutta yksi niistä kuitenkin. Olin tässävaiheessa jo aika loukaatu ja vihanen. Sanoin taas että älä tee noin, toi on tosi törkeetä ja jatkoin nyt pikkasen kauempana hänestä tanssimista. Onneks aika oli lyhyt ja kohta ohi. Lopuksi laitoin vaatteet päälle ja hyvästelin asiakkaan. Nii tää mulkku kehtas tehä sen vielä uudestaan juuri huoneesta poistuessa… ei jumalauta! Älä tuu enää ikinä uudestaan käymään.

Monet miehet myös jankkaa s-postilla ja muiden palvelimieni kautta mitä extroja minulla on tarjota.  Jankkaajat kyselevät extroista ja kiihottuvat siitä kun kerron mitä voisimme tehdä, he eivät ikinä tule luokseni haluavat vain kuulla. se vie minulta hirveesti aikaa ja aika on rahaa. 

Kaikkein suurin osa mun “asiakkaista” on netissä eikä ne koskaan edes tule käymään mun luona. Saan päivittäin siis valehtelematta satoja viestejä joissa kysellään vaikka mitä epämäärästä. Toivoisin vaan, että saisin karsittua vaikka edes puoleen nuo epämääräiset kyselyt. Ahdistelijoita on paljon, ne lähetttää puolet noista sadoista viesteistä. Ne kyselee, toistelee, kertoo elämästää, kyselee minun elämästä ja kertoo kuinka haluaisi harrastaa seksiä kanssani. Moni myös lähettelee kuvia varusteistansa ja kyselee mielipitetitä. S-postilla noita tulee vähemmän mut odotas vaan kun avaan mun Snapchatin… Jokatoinen snäppi on runkkaus video tai kullin kuva. Nämä miehet lähettelee niitä mulle jatkuvasti ja vaikka en vastaa puoliinkaan viesteistä niin silti niitä kuvia tulee. Kun en vastaa niin miehet suuttuvat verisesti ja alkavat haukkumaan. Mikähän oikeus sulla on laittaa mun duuniprofiiliin sun kullista kuvia, ihmetellä miksi en vastaa niihin ja sen jälkeen haukkua mut alinpaan helvettiin. Herää jo! Mä en tuu arvostelee ikinä kenenkään kullia, tai kertomaan kiihottaako se mua. Jokainen ihminen on yksilö ja samoin on pippelitkin, se on varmasti ihan hyvä jos se tyytyttää sut ja sä tykkäät siitä! 

Sitten käy tämä yksi aina yhtä suloinen, mutta vaikea ihmisryhmä. Hiljaiset ja epävarmat miehet. Pikkuhiljaa tässä työssä oppii olemaan vaikka, minkälaisten ihmisten kanssa, saada heidät rentoutumaan ja avautumaan. Minulle on myös tosi ok olla hiljaa, vain tanssia sekä antaa miehen ihailla alastonta vartaloani ilman mitään sen kummempaa jutustelua. Vaikeinta on kuitenkin se, että jokainen meistä on yksilö, enkä minä osaa lukea ajatuksia joten mulla ei oo mitään havaintoa mistä se mies tykkää. Haluaisin aina, että jokainen mies kertoisi mistä hän pitää niin minun on helpompi toteuttaa fantasijat. Minulla on myös paljon epävarmempi olo kun en saa mitään vastakaikua. Minulla käy semmoinen ihana nuori mies.. Hän on todella suloinen, mutta hyvin hyvin ujo. En oikeestaa vieläkää tiedä mistä hän tykkää tai tykkääkö hän siitä mitä teen vaikka hän on käyny luonani  jo useita kertoja. Hän välttelee katsetta, puhetta, ilmeitä ja kaikkea mikä liittyy ihmisten kanssakäymiseen. Siinä tilanteessa on aina vähän vaikea olla vaikka oikeesti tää tyyppi on ihan äly söpö just siks koska se on tosi omalaatuinen. Ois kiva vaan oikeesti tietää mitä ton päässä pyörii kun se on mun kanssa.

image

Tänään mulla on ollu tosi kiva työpäivä! Mulla on käyny paljon fetissi asiakkaita, ja mä jostain syystä tykkään niistä aina tosi paljon. Tullaan aina hyvin toimeen ja meillä on tosi hauskaa! Ekana kävi semmonen mun vakkari asiakas, se on about 40v ukko joka on pikkasen epävarma ittestään ja haluu vaan jutella duuni ja naiskuvioistansa mun kanssa. Se haluu että sitä vähän alistetaan, ja harrastetaan pientä sanallista alistamista siinä sen kanssa ihan vaan sohvalla istuen. Tälläkerralla käskytin sitä menemään viikonloppuna pubiin ja etsimään ittellensä sieltä jonku misulin ja nussimaan sitä. Emmätiiä saako se ikinä naista viikonloppuna, mut ajatusleikki on aina ihan ok! Käskin sitä myös tulla senjälkeen mun luokse kertomaan siitä, hän lupas tehä työtä käskettyä! Hyvä poika.

Sit tuli aivan ihana mies, komee ja hyväkroppanen. Se sano heti et pue vaatteet päälles. Tein työtä käskettyään ja tulin huoneeseen mustat kireet farkut jalassa ja mun pitkähihasessa kireessä kukkapaidassa. Hieroin farkkupeppuani sitä vasten ja se oli siitä ihan parasta. Kieltämättä mulla ei oo moniakaan samoja fetissejä kun asiakkailtani mut on se tosi kiva toteuttaa niitä. Esiinnyn Milana nimellä näissä privaatti paikoissa ja pakko sanoo, että vaikka oon aina oma itteni töissä niin on Milana silti astetta härskimpi mimmi ku Milja! Tykkään Milanasta myös, iha asiallinen mimmi! Tää asiakas oli niin onnellinen kun lähti mun luota, että mulle tuli oikeesti ihan tosi hyvä mieli!

Sit oli kans oikeesti aivan super sulonen mies. Se tykkää pukeutua naisten alusvaatteisiin, ja ihan hiton hyvännäkösiin kenkiin! tein siinä sylitanssin ja juteltiin hänen fetissistään. Tosi mielenkiintoisiin elämäntarinoihin pääsee sisälle tässä työssä ja kuulla koviaki elämän kertomuksia. Ei oo aina helppoo olla “erillainen” tai mun mielestä siinä ei oo mitään ihmeellistä! Mut monen mielestä vois olla, se tekee mut aina surulliseksi. 

Meillä oli tänää Elisen kanssa lesboshow päivä. Elise on mun tosi hyvä ystävä myös vapaa-ajalla ja nää lesboshowt on kyl niin kuumaa kamaa ku muutenki tykätää lesboilla. Vähä ku ois vapaalla töissä. Yks asiakas sitte otti tän meijän kuuman shown ja heti ensikättelyssä kerto pienen elämäntarinansa, se oli tosi kiinnostava ja sijottu aika herkkiinkin aiheisiin. Läheisen kuolemaan ja sen tuomaan ahdistukseen ja hänen omiin fetisseihin. Se mies raaaaakasti peppuja. Nuoltiin siinä toisiamme Elisen kanssa ja mä sain jopa orgasmin vaikka siinä oli vieressä tuntematon runkkaava mies, näin rentoutunu ja oma itteni oon mun työssä! Tosi mukava herra hän myös oli, sillon on helpompi rentoutuakkin! 

HUOM! ASIANOMAISTEN TARINAT JA KAIKKI TUNNISTAVAT TEKIJÄT ON MUUTETTU YKSITYISYYDEN SUOJANVUOKSI! 

March 13th 2018

   

www.miljabee.com
XModel Entertainment
© Copyright Milja Bee