Blogi

Miljan blogista löydät blogitekstit sekä videoblogit, jotka ovat tehty yhteistyössä Seiska TV:n kanssa ja ne on julkaistu Seiska TV:n Youtube-kanavalla. Ensimmäisenä on Miljan Tumblr-blogi ja sen alta löydät videoblogit upotettuina.

Miljan Tumblr-blogin löydät täältä
Seiska TV:n löydät Youtubessa täältä

Milja Bee

Aikuisviihde blogi starttaa!

Mulla on tarkotus avata tässä blogissa työtäni viihdealalla, kertoa yksityiselämästäni ja avoimesti omista näkemyksestäni. 

Kirjoitan jokaisessa postauksessani yhdestä keskeisestä, ajatuksia herättävästä aiheesta pala kerrallaan. Toivon asiallisia kysymyksiä ja toiveita mitä haluatte kuulla, nähdä ja tietää aikuisviihdealasta. Olen vasta-alkaja, joten tietotaito on minulla vasta aloittelevan tasolla, mutta luulen että osaan kyllä avata teille aihepiiristä aika paljon.

Kerron lyhyesti itsestäni:

Olen Milja 21v strippari, näyttelijä, alastonmalli, televisiokasvo ja promottori. Asun Helsingissä koiran ja kissani kanssa.

 Olen tällä hetkellä rohkea ja estoton sinkku, jonka elämässä tapahtuu todella paljon uusia ja uskomattomia asioita. Matkustelen paljon töiden perässä, tapaan alallani paljon erilaisia ihmisiä ja erilaisia seksuaalisuuden muotoja.

 Oma seksuaalisuuteni johon paneudun blogin edetessä enemmän on kohdannut paljon kasvunpaikkoja ja kehittynyt suuresti lyhyen elämäni aikana, mielenkiintoisinta onkin yhdistää oma menneisyys, tulevaisuus ja tämä hetki monien mielestä hyvin kyseenalaisessa ammatissa. Haluaisin kuitenkin lisätä blogin myötä arvostusta työtämme kohtaan ja tämän vuoksi vaihtaisin koko strippari sanan striptease-artistiksi.

 Kerron asiakkaistani, mutta yksityisyyden suojan takia muunnan tarinoita niin ettei ketään voi tunnistaa teksteistäni.

 Kerron myös aihetekstin jälkeen jokaisesta päivästäni blogikirjoituksissani, joten suosittelen lukemaan tekstit aina loppuun asti! Toivon että nautitte, ja pysytte mukanani mahdollisimman pitkään. 

Terveisin: Milja Bee

March 13th 2018

   

www.miljabee.com
XModel Entertainment
© Copyright Milja Bee